Anul şcolar 2020-2021

Dragi elevi, părinţi şi profesori,

Anul acesta şcoala va începe în condiţii excepţionale, cu schimbări de la o zi la alta, care trebuie înţelese şi acceptate pentru a ne putea menţine şi continua activitatea în bune condiţii.

Dacă scenariul ales de noi, cel GALBEN, adaptat la condiţiile şcolii şi ale comunităţii noastre, asumat cu mult curaj, va da roade, vom vedea peste multe săptămâni, luni am spune şi acest lucru DEPINDE DE NOI TOŢI.

Credem cu tărie că această situaţie nu va fi permanentă şi nu ne va afecta întreaga viaţă.  Pentru a depăşi această etapă, asigurând în acelaşi timp sănătatea celor din jurul nostru cât şi accesul la o educaţie de calitate, avem nevoie de: COLABORARE, ORGANIZARE, COMUNICARE, EMPATIE,  SOLIDARITATE DETERMINARE ŞI EFORT SUSŢINUT.

În acest moment suntem o şcoală pregătită, asigurând spaţii de învăţare în siguranţă, cât şi posibilitatea de lucru online. Preocuparea noastră, pentru accesul la educaţie a tuturor elevilor, este permanentă. Întregul demers de până acum, a fost acela de sprijin şi consiliere atât pentru  elevi, părinţi cât şi pentru colectivul liceului.

Luni, 14 septembrie, ne vom întâlni pe platoul liceului doar cu boboceii după, programul următor:

8.30 – 9F1, 9 F2, 9SS1, 9SS2

9.00 – 9MI, 9E, 9T

9.30 – 9SN1, 9SN2, 9SN3

Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem!

Fiţi curajoşi şi nu uitaţi că spiritele puternice se clădesc în faţa unor mari provocări!

Să avem un an şcolar cu sănătate şi încrederea că vom depăşi orice obstacol!

Echipa managerială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.